Acara – PakarCoway.my https://pakarcoway.my We Fly Together Thu, 01 Oct 2020 18:38:05 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5.3 https://pakarcoway.my/wp-content/uploads/2019/10/cropped-pakar-coway-favicon-32x32.png Acara – PakarCoway.my https://pakarcoway.my 32 32 Coway Run 2020 : Change The Game https://pakarcoway.my/coway-run-2020/ https://pakarcoway.my/coway-run-2020/#respond Thu, 01 Oct 2020 18:22:53 +0000 https://pakarcoway.my/?p=2091

THE Coway Run 2020: Change The Game bakal menjadi acara yang menarik sepanjang bulan yang membolehkan para peserta dari seluruh negara berlari di mana sahaja dan bila-bila masa dari 1 hingga 29 November.

The post Coway Run 2020 : Change The Game appeared first on PakarCoway.my.

]]>

KEKALKAN JARAK TETAPI TETAP BERLARI BERSAMA.

Semasa kita melangkah ke masa selepas MCO, bersiaplah untuk pergi lebih jauh dengan aplikasi atau peranti kecergasan anda untuk mendapatkan beberapa ganjaran menarik! Semakin banyak KM yang anda liputi, semakin banyak yang anda akan menang.

THE Coway Run 2020: Change The Game bakal menjadi acara yang menarik sepanjang bulan yang membolehkan para peserta dari seluruh negara berlari di mana sahaja dan bila-bila masa dari 1 hingga 29 November.

Warganegara Malaysia atau penduduk di negara ini (berumur 16 tahun ke atas) boleh mengambil bahagian dalam larian 40km tanpa masa, yang membolehkan pelari berlari dengan kelajuan yang selesa untuk beransur maju dari tahap satu hingga empat dalam tempoh tersebut.

Unsur-unsur yang menyeronokkan dan interaktif telah disuntik dengan tujuan untuk memotivasi peserta untuk menyelesaikan larian dalam masa yang ditetapkan.

Ia melibatkan pengalaman permainan “level-up” di mana pelari dapat mengumpulkan lencana pencapaian apabila mereka menyelesaikan pencapaian penting.

Ini adalah: Tahap 1 (3km pertama), Tahap 2 (10km), Tahap 3 (20km) dan Tahap 4 (40km).

Larian ini juga akan merangkumi pusingan Sunday Boss Fight mingguan dari jam 7 pagi hingga 11 pagi yang menawarkan pelari, yang mencatat masa minimum 1 km dalam jangka masa yang diperuntukkan, peluang untuk bersaing dengan hadiah mingguan yang menarik.

Peserta juga diminta menyegerakkan aplikasi larian atau kecergasan mereka ke akaun VRace by Sportheroes mereka – platform yang dibina khas untuk acara larian maya – untuk membolehkan peserta merakam jarak yang dilalui.

HARGA TIKET

Jualan awal dijalankan dari 9 September hingga 15 Oktober. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan harga istimewa dengan membeli tiket lebih awal! Boleh dapatkan tiket –> BELI SEKARANG

Walaupun anda akan berlari secara virtual, anda akan tetap menerima Run Kit anda selepas 4 minggu selepas mendaftar.

Coway Run 2020 FINISHER KIT ini termasuk pingat penamat dan lencana-lencana larian yang telah anda kumpul selama tempoh larian berlangsung.  Anda akan menerima ini 2 minggu selepas larian tamat.

Larian ini juga dibuat untuk tujuan kebajikan, di mana RM10 dari setiap tiket yang dibeli akan disalurkan ke Coway’s Happy Water Project yang membiayai inisiatif untuk menyediakan air bersih dan mempromosikan amalan kebersihan yang baik di kalangan masyarakat Orang Asli di seluruh negara.

Pada tahun 2019, Coway Run mengumpulkan lebih dari RM80,000 untuk Happy Water Project dengan kerjasama Global Peace Foundation (GPF).

Pada tahun yang sama, pasukan kami memperkenalkan Happy Water ke 22 kampung dan membantu 395 keluarga dengan keadaan air yang buruk di Muadzam, Pahang. Sasaran kami dalam 5 tahun akan datang adalah untuk memberi 1,000 keluarga Orang Asli dan komuniti kurang mampu lain akses berterusan ke air minum.

Tahun ini, lebih daripada 300 keluarga dijangka mendapat manfaat daripada projek lima tahun yang bertujuan untuk menampung keperluan 1,000 keluarga Orang Asli pada akhir tahun 2021.

Kita recap sikit larian Coway untuk tahun lepas. Walaupun situasinya sangat berbeza untuk larian Coway pada tahun ini tetapi semangat dan tujuannya tetap sama.

Sila mendaftar untuk larian ini di –>> DAFTAR SEKARANG

Untuk maklumat lanjut, lawati www.cowayrun.com.my dan www.coway.com.my/happywaterproject.

The post Coway Run 2020 : Change The Game appeared first on PakarCoway.my.

]]>
https://pakarcoway.my/coway-run-2020/feed/ 0
Acara Coway : Persembahan Mantap Ella & Dato M. Nasir https://pakarcoway.my/acara-coway-persembahan-mantap-ella-dato-m-nasir/ https://pakarcoway.my/acara-coway-persembahan-mantap-ella-dato-m-nasir/#respond Thu, 16 Jul 2020 07:51:57 +0000 https://pakarcoway.my/?p=2007

Perhimpunan maya yang pertama kalinya diadakan telah berlangsung dengan lancar. Dengan tajuk Rise In The New Norm. Majlis dibuka dengan persembahan hebat dan bertenaga dari Ratu Rock kita Ella. Beberapa lagu popular telah didendangkan terasa seperti berada di konsert sebenar walaupun menontonnya dari rumah. Afdlin Shauki sebagai pengacara hebat sangat menghiburkan sehinggakan berseloroh untuk membeli […]

The post Acara Coway : Persembahan Mantap Ella & Dato M. Nasir appeared first on PakarCoway.my.

]]>

Perhimpunan maya yang pertama kalinya diadakan telah berlangsung dengan lancar. Dengan tajuk Rise In The New Norm.

Majlis dibuka dengan persembahan hebat dan bertenaga dari Ratu Rock kita Ella. Beberapa lagu popular telah didendangkan terasa seperti berada di konsert sebenar walaupun menontonnya dari rumah.

Afdlin Shauki sebagai pengacara hebat sangat menghiburkan sehinggakan berseloroh untuk membeli setiap produk Coway yang diiklankan sepanjang PKP dilaksanakan.

Ucapan kata-kata semangat dari Coway Managing Director Mr Kyle Choi Ki-Ryong telah menyemarakkan lagi kesungguhan para HP untuk menggapai impian bersama-sama Coway. Beliau turut mengumumkan produk baru akan dilancar pada hari tersebut.

Coway Malaysia Managing Director, James Park turut menyampaikan ucapan terima kasih kepada semua HP Malaysia yang berjaya memecahkan target pada bulan Mei dan Jun 2020 walaupun berada dalam situasi PKP.

Majlis diteruskan dengan perbentangan hala tuju Coway oleh Coway Senior Sales General Manager, Mr Wallace Lim.

Pelbagai maklumat telah dikongsikan demi untuk Coway terus maju dan cemerlang. 

Coway Malaysia Boleh! Boleh! Boleh!

Setelah mendendangkan lagu-lagu popularnya dengan bersahaja tetapi penuh semangat tersendiri, Dato’ M.Nasir menutup tirai majlis dengan lagu Mentera Semerah Padi. 

Majlis ini distream secara langsung oleh hampir 8 ribu orang. 

The post Acara Coway : Persembahan Mantap Ella & Dato M. Nasir appeared first on PakarCoway.my.

]]>
https://pakarcoway.my/acara-coway-persembahan-mantap-ella-dato-m-nasir/feed/ 0
Coway HP E-Summit: Rise In The New Norm https://pakarcoway.my/hp-e-summit-rise-in-the-new-norm/ https://pakarcoway.my/hp-e-summit-rise-in-the-new-norm/#respond Mon, 29 Jun 2020 13:53:29 +0000 https://pakarcoway.my/?p=1923

Buat julung kalinya akan diadakan HP E-Summit yang bertajuk Rise In The New Norm. Adakah anda sudah bersedia untuk perhimpunan maya yang pertama kalinya ini? Marilah kita menjadi saksi kepada peristiwa bersejarah yang sangat penting ini bersama-sama walau di mana sahaja anda berada. Perincian acara : Tajuk : Rise In The New Norm Tarikh : […]

The post Coway HP E-Summit: Rise In The New Norm appeared first on PakarCoway.my.

]]>

Buat julung kalinya akan diadakan HP E-Summit yang bertajuk Rise In The New Norm. Adakah anda sudah bersedia untuk perhimpunan maya yang pertama kalinya ini? 

Marilah kita menjadi saksi kepada peristiwa bersejarah yang sangat penting ini bersama-sama walau di mana sahaja anda berada.

Perincian acara :

Tajuk : Rise In The New Norm

Tarikh : 1 Julai 2020

Masa : 10 – 11 pagi

Kehadiran : Strim Secara Langsung

Majlis akan diacarakan oleh seorang selebriti terkenal yang tidak asing di dalam dunia pengacaraan iaitu Afdlin Shauki!

Anda juga pasti tidak mahu melepaskan peluang untuk menyaksikan persembahan dari dua penyanyi lagenda Malaysia tak lain tak bukan Ella dan Datuk M.Nasir!

Pastikan anda terus menonton siaran strim secara langsung ini sehingga ke akhirnya untuk cabutan bertuah yang eksklusif!

Cara untuk menyertai strim secara langsung ini ialah :-

  1. Pautan untuk menonton strim secara langsung ini akan di hantar ke emel manager anda.
  2. Klik pada pautan yang diberikan dan masukkan kata laluan anda untuk menyaksikannya
 Anda perlu ingat untuk tetap bersama kami hingga ke akhir acara ini untuk mengetahui acara kejutan seterusnya .

The post Coway HP E-Summit: Rise In The New Norm appeared first on PakarCoway.my.

]]>
https://pakarcoway.my/hp-e-summit-rise-in-the-new-norm/feed/ 0
Revolusi Neo Pro Fighters Coway https://pakarcoway.my/revolusi-neo-pro-fighters-coway/ https://pakarcoway.my/revolusi-neo-pro-fighters-coway/#respond Fri, 06 Mar 2020 12:33:13 +0000 https://pakarcoway.my/?p=1520

Kerja biasa-biasa tapi mengharapkan hasil yang gila-gila. Itu kerja gila!

The post Revolusi Neo Pro Fighters Coway appeared first on PakarCoway.my.

]]>

Kerja biasa-biasa tapi mengharapkan hasil yang gila-gila. Itu kerja gila!

Mari sertai kami di satu majlis hebat bertujuan untuk meningkatkan hasil jualan anda.

Majlis ini akan diadakan pada 12 Mac 2020, bertempat di Galaxy Hall, HGH Convention Centre, Sentul. Majlis ini akan membicarakan tentang bagaimana untuk meningkatkan hasil jualan hingga 10 kali ganda. Majlis ini akan disertai oleh orang-orang hebat seperti GM Mohd Sabky, GM Ikbal Hassan dan GM Chairul Izwan.

Rebutlah peluang anda untuk mendapatkan ilmu terhebat ini. Tiket akan dijual pada harga RM120 untuk setiap penyertaan.

Berhubunglah dengan SM anda untuk mendapatkan tempat di majlis hebat ini.

Jadikan diri anda seorang yang bertuah dengan menghadiri majlis yang penuh dengan ilmu-ilmu terhebat ini.

Berjuanglah untuk yang terbaik!

Jumpa anda di sana!

 

The post Revolusi Neo Pro Fighters Coway appeared first on PakarCoway.my.

]]>
https://pakarcoway.my/revolusi-neo-pro-fighters-coway/feed/ 0
Tahniah kepada pemenang-pemenang Ejen Coway https://pakarcoway.my/tahniah-kepada-pemenang-pemenang-ejen-coway/ https://pakarcoway.my/tahniah-kepada-pemenang-pemenang-ejen-coway/#respond Tue, 03 Mar 2020 09:40:53 +0000 https://pakarcoway.my/?p=1478

Senarai nama pemenang-pemenang yang bertuah untuk kedatangan morning meeting Coway

The post Tahniah kepada pemenang-pemenang Ejen Coway appeared first on PakarCoway.my.

]]>
 

Keputusan cabutan bertuah untuk morning meeting seluruh Malaysia khas untuk Neo Pro telah diumumkan pada 14 haribulan yang lepas untuk hp yang bertuah yang sebelum ini aktif bersama Coway.

Pakar Coway mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada pemenang-pemenang cabutan bertuah untuk bulan Disember 2019.

Berikut adalah senarai nama pemenang-pemenang yang bertuah tersebut.

Hadiah Pertama merupakan sebuah Kereta Honda Jazz telah dimenangi oleh 546849 Mohamadahmi Bin Mohamad Noh.

Hadiah Kedua pula merupakan sebuah Motor Yamaha 135LC yang menjadi milik 601519 Noorsafarina Binti Salimun.

Hadiah Ketiga ialah wang tunai sebanyak RM5000 telah dimemangi oleh tiga orang iaitu 584584 Nurul Diana Binti Ab Wahab, 532323 Nurabyan Binti Abdul Razak dan 599059 Amira Sariyani Binti Abdul Karim.

Hadiah Keempat juga merupakan wang tunai bernilai RM2000 dan telah menjadi milik mereka yang bertuah ini 530472 Alyani Binti Azahari, 597857 Marlyna Binti Rahmat, 569744 Muhammad Syafiq Bin Saide, 580019 Muhammad Salleh Bin Osman, 592177 Choo Siew Lee, 525176 Ong Choon Khim dan 543301 Ng Han Ping.

Untuk anda yang ingin menang cabutan bertuah seterusnya hubungi kami di +60 18-770 0104.

Marilah kita sama-sama menjana pendapatan untuk hidup yang lebih gemilang.

Maklumat lanjut berkenaan kerjaya klik Coway.

The post Tahniah kepada pemenang-pemenang Ejen Coway appeared first on PakarCoway.my.

]]>
https://pakarcoway.my/tahniah-kepada-pemenang-pemenang-ejen-coway/feed/ 0
Majlis Pelancaran Tilam Coway https://pakarcoway.my/majlis-pelancaran-tilam-coway/ https://pakarcoway.my/majlis-pelancaran-tilam-coway/#respond Tue, 14 Jan 2020 13:36:38 +0000 https://pakarcoway.my/?p=1271

Majlis pelancaran Tilam Coway telah dijadualkan seperti berikut : Connexion Event & Conference Centre, Bangsar South, 13 Januari, 2020, 9.30 pagi Light Hotel Seberang Jaya, 15 Januari 2020, 1.30 petang Hotel Jen, Johor Bahru, 20 Januari 2020, 1.30 petang Pelancaran Tilam Coway Di Connexion Event & Conference Centre, Bangsar South Inilah lokasi Majlis Pelancaran Tilam […]

The post Majlis Pelancaran Tilam Coway appeared first on PakarCoway.my.

]]>

Majlis pelancaran Tilam Coway telah dijadualkan seperti berikut :

  1. Connexion Event & Conference Centre, Bangsar South, 13 Januari, 2020, 9.30 pagi
  2. Light Hotel Seberang Jaya, 15 Januari 2020, 1.30 petang
  3. Hotel Jen, Johor Bahru, 20 Januari 2020, 1.30 petang

Pelancaran Tilam Coway Di Connexion Event & Conference Centre, Bangsar South

Inilah lokasi Majlis Pelancaran Tilam Coway untuk Central Region. Tempat ini terletak di Bangsar South berdekatan dengan KL Gateway Shopping Mall. Banyak tempat makan dan boleh jalan kaki 15 minit sahaja ke stesen LRT KL Gateway – University. 

Fuh, best betul kalau dapat satu katil macam ni kat rumah kan? Lepas tu ada pulak servis Tilam Coway yang akan bersihkan katil secara berkala untuk pastikan semua hama dan debu dibersihkan. 

Inilah team Health Planner dan pengurus yang hadir pada hari pelancaran Tilam Coway. Semuanya teruja naklihat dan cuba Tilam coway terbaru ni.

NAK ORDER TILAM COWAY?

Tekan link Whatsapp di bawah dan team kami akan terangkan kepada anda semuanya.

Wah! Semua Health Planner dan Pengurus Coway khusyuk mendengar 7 langkah servis Tilam Coway. Lepas penerangan, ada juga cabaran 10 saat. Dalam masa 10 saat boleh tak terangkan semula 7 langkah servis Tilam Coway ni kepada pelanggan? 

Event Yang Sangat Best!

Kalau orang tanya best tak event ni? Mestilah best!!

Kami semua dapat pengetahuan apakah ciri-ciri utama Tilam Coway dan bagaimana nak terangkan kepada pelanggan Unique Sales Proposition (USP) Tilam Coway yang dah mual menjadi bualan hangat sekarang.

 

Inilah geng-geng One team yang bersedia untuk ambil order. 

NAK ORDER TILAM COWAY?

Tekan link Whatsapp di bawah dan team kami akan terangkan kepada anda semuanya.

The post Majlis Pelancaran Tilam Coway appeared first on PakarCoway.my.

]]>
https://pakarcoway.my/majlis-pelancaran-tilam-coway/feed/ 0
Orientasi Rookie Disember 2019 https://pakarcoway.my/orientasi-rookie-disember-2019/ https://pakarcoway.my/orientasi-rookie-disember-2019/#respond Thu, 26 Dec 2019 04:14:24 +0000 https://pakarcoway.my/?p=1181

Untuk bulan Disember program Orientasi Rookie telah dijadualkan pada 26 – 31  Disember  2019 yang bertempat di Coway Sales Office yang terletak di Bangi, dan Johor Bharu. Orientasi yang diadakan bermula dari pukul 9.30 pagi hingga 6.00 petang.

The post Orientasi Rookie Disember 2019 appeared first on PakarCoway.my.

]]>

Untuk bulan Disember program Orientasi Rookie telah dijadualkan pada 26 – 31  Disember  2019 yang bertempat di Coway Sales Office yang terletak di Bangi, dan Johor Bharu. Orientasi yang diadakan bermula dari pukul 9.30 pagi hingga 6.00 petang.

The post Orientasi Rookie Disember 2019 appeared first on PakarCoway.my.

]]>
https://pakarcoway.my/orientasi-rookie-disember-2019/feed/ 0