Coway Run 2020 : Change The Game

Lari secara virtual selama sebulan?

0 234

KEKALKAN JARAK TETAPI TETAP BERLARI BERSAMA.

Semasa kita melangkah ke masa selepas MCO, bersiaplah untuk pergi lebih jauh dengan aplikasi atau peranti kecergasan anda untuk mendapatkan beberapa ganjaran menarik! Semakin banyak KM yang anda liputi, semakin banyak yang anda akan menang.

THE Coway Run 2020: Change The Game bakal menjadi acara yang menarik sepanjang bulan yang membolehkan para peserta dari seluruh negara berlari di mana sahaja dan bila-bila masa dari 1 hingga 29 November.

Warganegara Malaysia atau penduduk di negara ini (berumur 16 tahun ke atas) boleh mengambil bahagian dalam larian 40km tanpa masa, yang membolehkan pelari berlari dengan kelajuan yang selesa untuk beransur maju dari tahap satu hingga empat dalam tempoh tersebut.

Unsur-unsur yang menyeronokkan dan interaktif telah disuntik dengan tujuan untuk memotivasi peserta untuk menyelesaikan larian dalam masa yang ditetapkan.

Ia melibatkan pengalaman permainan “level-up” di mana pelari dapat mengumpulkan lencana pencapaian apabila mereka menyelesaikan pencapaian penting.

Ini adalah: Tahap 1 (3km pertama), Tahap 2 (10km), Tahap 3 (20km) dan Tahap 4 (40km).

Larian ini juga akan merangkumi pusingan Sunday Boss Fight mingguan dari jam 7 pagi hingga 11 pagi yang menawarkan pelari, yang mencatat masa minimum 1 km dalam jangka masa yang diperuntukkan, peluang untuk bersaing dengan hadiah mingguan yang menarik.

Peserta juga diminta menyegerakkan aplikasi larian atau kecergasan mereka ke akaun VRace by Sportheroes mereka – platform yang dibina khas untuk acara larian maya – untuk membolehkan peserta merakam jarak yang dilalui.

HARGA TIKET

Jualan awal dijalankan dari 9 September hingga 15 Oktober. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan harga istimewa dengan membeli tiket lebih awal! Boleh dapatkan tiket –> BELI SEKARANG

Walaupun anda akan berlari secara virtual, anda akan tetap menerima Run Kit anda selepas 4 minggu selepas mendaftar.

Coway Run 2020 FINISHER KIT ini termasuk pingat penamat dan lencana-lencana larian yang telah anda kumpul selama tempoh larian berlangsung.  Anda akan menerima ini 2 minggu selepas larian tamat.

Larian ini juga dibuat untuk tujuan kebajikan, di mana RM10 dari setiap tiket yang dibeli akan disalurkan ke Coway’s Happy Water Project yang membiayai inisiatif untuk menyediakan air bersih dan mempromosikan amalan kebersihan yang baik di kalangan masyarakat Orang Asli di seluruh negara.

Pada tahun 2019, Coway Run mengumpulkan lebih dari RM80,000 untuk Happy Water Project dengan kerjasama Global Peace Foundation (GPF).

Pada tahun yang sama, pasukan kami memperkenalkan Happy Water ke 22 kampung dan membantu 395 keluarga dengan keadaan air yang buruk di Muadzam, Pahang. Sasaran kami dalam 5 tahun akan datang adalah untuk memberi 1,000 keluarga Orang Asli dan komuniti kurang mampu lain akses berterusan ke air minum.

Tahun ini, lebih daripada 300 keluarga dijangka mendapat manfaat daripada projek lima tahun yang bertujuan untuk menampung keperluan 1,000 keluarga Orang Asli pada akhir tahun 2021.

Kita recap sikit larian Coway untuk tahun lepas. Walaupun situasinya sangat berbeza untuk larian Coway pada tahun ini tetapi semangat dan tujuannya tetap sama.

Sila mendaftar untuk larian ini di –>> DAFTAR SEKARANG

Untuk maklumat lanjut, lawati www.cowayrun.com.my dan www.coway.com.my/happywaterproject.

Leave A Reply

Your email address will not be published.