Mahu sertai Coway dan jana pendapatan lumayan

Setiap detik yang berlalu, pasti ada jiran, kawan atau ahli keluarga anda yang beli produk Coway daripada orang lain.

Hari
Jam
Minit
Saat

"Peniagaan yang tidak perlu simpan stok dan mudah sangat nak close."​

Anda sudah mula rasa mahukan cabaran baru daripada duk terperap dalam ofis.

“Berniagalah!” kata kawan anda.

Tetapi benda paling kita takut apabila mahu buat bisnes ini adalah simpan stok dan produk pula tak laku.

Kita beli stok pun dah kena modal.

Bila barang tak laku, nak letak mana akhirnya?

Paling mudah adalah sertai Coway. Tak perlu simpan stok bawah katil lagi.

Dan sangat mudah nak close sebab barang nampak depan mata. 

Kalau anda jadi ejen takaful, cabarannya nak close benda yang tak wujud lagi. Ini berbeza dengan jual penapis air, penapis udara, tilam, dll.

"Bestnya pakai penapis air Coway ini!"

Biasanya prospek yang kami jumpa mesti dah pernah guna penapis air Coway. Sama ada di pejabat mereka atau rumah sedara mara.

Jadi kita sebagai jurujual pun tak payah cakap banyak. 

“Puan, ini borangnya. Boleh isi sekarang.”

"Apa yang ejen Coway kena buat?"

1 – Dapatkan order daripada pelanggan

2 – Lengkapkan dokumen dengan maklumat pelanggan

3 – Masukkan maklumat pelanggan di dalam system coway (key in online je)

4 – Serahkan semua dokumen dan maklumat pelanggan ke pejabat-pejabat Coway yang berdekatan.

Senang je kan jadi ejen Coway?

Isi maklumat di bawah dan nanti pegawai kami hubungi.