Kerusi Urut Terbaik 2023: Kerusi Urut Coway

0 1,529

Sedang mencari Kerusi Urut untuk seisi keluarga anda? Kerusi Urut Coway merupakan Kerusi Urut terbaik 2023 pilihan nombor 1 rakyat Malaysia! Eh, bukankah Coway menawarkan produk penjagaan air dan udara sahaja? Haa.. Tahukah anda, Coway sudah berada di dalam pasaran kerusi urut sejak 2004 lagi?

tips membeli kerusi urut terbaik 2023 coway massage chair

Pihak Coway bertekad untuk menaiktaraf keselesaan hidup rakyat Malaysia dengan Kerusi Urut Coway! Segala proses R&D telah dijalankan hasil dari maklum balas pengguna setia Coway di Malaysia selama 18 tahun berada di dalam pasaran. Kini, Kerusi Urut Coway telah diubahsuai seiring dengan citarasa pengguna Malaysia serta dilengkapi teknologi canggih lagi relevan pada tahun 2023.

Kerusi Urut Terbaik 2023 Coway
Kenapa Pilih Kerusi Urut Coway?

Terbukti lebih 2 juta pengguna di Malaysia sangat berpuas hati dengan produk dan servis Coway. Pembelian Kerusi Urut Coway disertai dengan Plan Pembayaran Ansuran mampu milik untuk pelbagai lapisan masyarakat di Malaysia! Dengan hanya RM145/sebulan anda boleh membawa pulang sebuah kerusi urut Coway untuk kegunaan seluruh keluarga dan tetamu yang datang mengunjung! Berbaloi kan investment ni?

Keistimewaan Kerusi Urut Coway
  • Urutan Seluruh Badan

Kekurangan pergerakan fizikal akan menyebabkan otot dan urat saraf badan mengeras khususnya pada mereka yang bekerja seharian menghadap laptop di office. Kerusi Urut Coway ini dilengkapi dengan 4 roller massage sepanjang 130cm dari bahagian leher hinggalah ke peha, betis dan kaki untuk kepuasan maksimum pada seluruh tubuh anda. Rehatkan tubuh anda dengan Kerusi Urut Coway untuk badan yang lebih cergas dan lebih sihat!

  • Teknologi Quiet Massage

Kerusi Urut Coway beroperasi kurang daripada 46.5db, sekaligus menghasilkan bunyi yang sangat perlahan dibandingkan dengan jenama kerusi urut yang lain. Ini membolehkan anda untuk menikmati sesi urutan anda dengan nyaman dan tenang tanpa mengganggu ahli rumah anda yang sedang tidur atau beristirehat. Teknologi bunyi Kerusi Urut Coway yang perlahan ini terbukti dapat membantu mengurangkan stres dan juga anxiety pengguna dengan lebih berkesan.

  • Servis Pembersihan 

Kerusi Urut Coway merupakan kerusi urut pertama di Malaysia yang didatangi dengan perkhidmatan pembersihan eksklusif dari pihak Coway sendiri. Servis penjagaan ini bertujuan untuk memastikan kebersihan kerusi urut terjamin serta bebas dari pembiakan bakteria, kulat, atau virus di permukaan Kerusi Urut Coway. Pihak Coway akan mengambil langkah pembersihan yang terperinci seperti pensterilan UV, penukaran dan penggilapan leather covers untuk mengekalkan kualiti premium kerusi urut Coway anda.

  • Jimat Ruang

Kerusi Urut Coway tidak memerlukan ruang yang besar untuk berubah ke posisi berbaring, cukup sekadar 5cm sahaja jarak antara kerusi urut dan dinding untuk memasuki Zero Gravity Mode.

  • Bluetooth dan USB 

Nikmati urutan Kerusi Urut Coway sambil mendengar muzik kegemaran anda melalui pembesar suara Bluetooth yang boleh disambungkan dengan mudah ke telefon pintar anda. Telefon kehabisan bateri pula? No problem, sambungkan sahaja telefon anda ke port USB di Kerusi Urut Coway dan teruskan menikmati sesi urutan anda dengan tenang.

Cara Mendapatkan Kerusi Urut Coway

Whatsapp kami hari ini untuk mendapatkan SPECIAL OFFER LIMITED TIME ONLY. Sebarang pertanyaan juga amatlah dialu-alukan, team kami akan cuba membantu anda membuat keputusan yang terbaik!

Leave A Reply

Your email address will not be published.