fbpx

SERTAI COWAY UNTUK JANA PENDAPATAN

Mengapa perlu sertai Coway untuk Jana pendapatan lumayan yang berterusan.

0 2,691

JOM KENALI JENAMA COWAY!

Coway adalah satu jenama yang ternama bukan sahaja di Malaysia, tapi juga di pentas dunia.

Syarikat daripada Korea Selatan ini sangat terkenal dalam produk-produk penapis air dan penapis udara. 

Dengan mempromosikan gaya hidup yang sihat melalui produk-produknya, adalah mudah untuk mempromosikan barangan jenama Coway kepada pelanggan. Ini terbukti dengan jumlah pengguna sebanyak 1 juta unit dalam Malaysia.

 

Selain daripada sebuah jenama yang tersohor, syarikat juga menawarkan rangkaian produk yang luas dan memenuhi kehendak pelanggan-pelanggan yang datang daripada pelbagai latar belakang. 

Dengan pengalaman 30 tahun dalam industri, Coway memahami keperluan para pelanggan dengan menawarkan produk dan barangan yang bersesuaian dengan keperluan dan bajet setiap isi rumah. 

 

Tak Sabar Nak Join ONE TEAM COWAY?

SIAPA SANGKA KAN?

Siapa sangka pada mulanya pasang niat nak cuba-cuba sebab nak cari duit lebih buat top up belanja harian, sekarang dah mampu tampung perbelanjaan bulanan. Bukan susah  pun nak berniagaJenama kesihatan ini. 

Apa yang penting nak kena rajin. Satu kelebihan sepanjang pengalaman bersama syarikat, ianya bersistematik bermula daripada proses order sehinggalah penghantaran.

bagi organisasi penjualan pula,  sistem pemantauan ajent, proses pegurusan dan support system akan banyak membantu untuk perkembangan kerjaya ajen yang pesat ke seluruh Malaysia.

Pengalaman saya dalam menceburi membina kerjaya bersama Coway bermula kira-kira 9 setahun lalu. Niat asal memang mencari penapis air untuk kegunaan di rumah. Pertemuan dengan kenalan lama sejak di kolej rupanya permulaan satu rezeki. Dalam pada kami bersembang, kenalan saya sempat berkongsi pengalamannya dalam membina kerjaya bersama syarikat selama lebih 2 tahun. 

Bermula daripada secara sambilan atau part time untuk mencari pendapatan sampingan, terus sehingga secara sepenuh masa dan berhenti kerja. Betul juga apa yang dia katakan, kita memang nak memasang penapis air di rumah sendiri, sambil itu kita bantu orang lain untuk merasa air yang lebih terjamin. Memang ada logik daripada apa yang dikatakan tu. Kesimpulanya, tiada salahnya mencuba untuk berjaya.

Yang penting kita sudah mulakan langkah segera untuk mencari pendapatan sampingan.

 

Tak Sabar Nak Join ONE TEAM COWAY?

MAKA BERMULALAH KERJAYA BARU SAYA!!

Permulaan kerjaya saya bersama Coway berjalan dengan lancar dan baik, kerana syarikat mempunyai  program latihan yang sangat sistematik lagi berterusan. 

Sebagai ahli keluarga baru Coway, saya tidak dibiarkan sendirian. Saya diberikan latihan asas mengenai teknik jualan dan keperluan asas lain yang diperlukan sebagai Health Planner Consultant.

Bermodalkan Cuma RM120, pendaftaran sebagai ajen Coway dibuat secara online. 

Seperti apa yang sebutkan, segalanya telah disediakan oleh Coway – kit ajen, applikasi my coway,

paltform online dan latihan. (Neo pro Orientation).

Tak Sabar Nak Join ONE TEAM COWAY?

Sebagai ajen jualan atau nama glamour kami Health Planner Consultant, kami hanya perlu fokus kepada jualan produk sahaja. Kami perlu bantu pelanggan lengkapkan borang, submit borang pun secara online dan buat follow up. Tak perlu buat pemasangan atau installation dan servicing

Semua ni ada team yang tersendiri yang akan buat. Pelanggan pun tak terbeban untuk mendapatkan produk Coway. Oleh kerana kemudahan sewa beli yang boleh dibuat secara bayaran bulanan mengikut kesesuaian pelanggan. Jadinya, semuanya serba mudah. 

Tambahan lagi, masa pun fleksibel. Apa yang penting sebagai agen Coway, kita harus rajin je.

Sebelum join team Coway dahulu, ada juga terfikir yang syarikat ini macam skim cepat kaya ke? Bila tengok orang posing depan kereta mewah masing-masing. Memang nampak macam MLM la kan.

 Namun apabila, saya buat kajian, terbukti Coway bersistem dan tidak berunsurkan pelaburan untuk memulakan perniagaan. Bagi yang usaha lebih kita akan dapat gaji lebih lumayan. Mudah je kan?

Pendek kata, kita sendiri tentukan berapa income yang kita nak. Kalau besar impian yang kita mahu,

Maka, kenalah usaha pun setimpal dengan impian. Jadinya Saya pun buat sales bersungguh-sungguh sampai saya boleh langsaikan semua hutang tertunggak dan clearkan nama saya dari blacklist dalam tempoh setahun je.

SUPPORT DARI TEAM MEMANG BEST!!

Dalam membina kerjaya dengan Coway, kita ada team yang sentiasa akan support kita setiap masa. Tak kira daripada senior atau mereka yang sama level. Satu lagi pasal kerja dengan jenama ni, kita bukan saja dianggap macam bekerja dengan Coway, tapi kita sebenarnya dilatih menjadi business owner.

 Gaji pula akan dibayar terus oleh Syarikat, maka tiada isu kelewatan, Terbukti selama 13 tahun kukuh beroperasi di Malaysia.

 

JANGAN TUNGGU LAGI.. WHATSAPP UNTUK JOIN!!

Oleh disebabkan Coway ni satu jenama antarabangsa, kita tidak perlu risau yang syarikat ini akan bankrupt atau tutup. Ianya sudah dah wujud lebih 30 tahun sejak tahun 1989, dan business pun dah berkembang ke seluruh dunia, kita boleh yakin yang ianya adalah sebuah syarikat yang boleh dipercayai dan bertahan lama. 

Cuma atas kita saja sekarang ni.Untuk mereka yang  berminat untuk menyertai keluarga besar kami, boleh la hubungi kami di Pakar Coway yang dah berpengalaman lebih 9 tahun sebagai salah satu kumpulan terbaik di Malaysia. 

Jangan tunggu lagi. WHATSAPP SEKARANG untuk mulakan kerjaya anda di COWAY!

Tak Sabar Nak Join ONE TEAM COWAY?

Leave A Reply

Your email address will not be published.